Powyższe mieszanki przyprawowe charakteryzują się bogatym smakiem, doskonałym aromatem i nadają wyrobom interesujący wygląd zewnętrzny.
Przyprawy idealnie sprawdzają się w grillowaniu, a także jako dodatek do tradycyjnych potraw mięsnych, drobiowych oraz ryb. Nadają im przy tym niepowtarzalny smak, aromat oraz wygląd. Można stosować zamiennie z innymi przyprawami w postaci suchej, bądź jako marynaty.
Torebkę przyprawy wsypać do pół szklanki oleju i dobrze rozmieszać, a następnie nanieść na mięso. Tak przygotowane mięso pozostawić od 12 do 24 godzin w chłodnym miejscu. Po tym okresie mięso jest gotowe do smażenia na grillu. Jednostkowe opakowanie zawiera l00 g przyprawy i ma kształt trójkąta równoramiennego, które po ścięciu wierzchołka umożliwiają łatwe dozowanie przyprawy.
Przetrzymanie mięsa w aromatycznej marynacie poprawia jego smak, sprawia, że mięso robi się kruche i soczyste, działa na nie konserwująco.
Marynaty możemy stosować w gospodarstwie domowym do marynowania różnych rodzajów mięs wieprzowych jak i drobiowych, a także do produktów grillowych.
Torebkę marynaty wsypać do pół szklanki wody i dobrze rozmieszać, a następnie nanieść na mięso. Proces marynowania w temperaturze od 0 do 4°C przeprowadzamy w czasie od 24 do 48 godzin. Następnie mięso poddajemy obróbce cieplnej (grillowanie, pieczenie).
Powyższe przyprawy można wykorzystać do domowych wyrobów wędliniarskich takich jak: kiełbasy, salcesony, pasztety itp. Nadają wyrobom pożądany smak, charakterystyczny z wyrabianym asortymentem.
Wedle receptury wyrobu.
Do poprawy wizerunku wyrobu i kolorystyki zewnętrznej polecamy posypki: Verona i Małopolska.
Powyższe mieszanki przyprawowe charakteryzują się bogatym smakiem, doskonałym aromatem i nadają wyrobom interesujący wygląd zewnętrzny.
Przyprawy idealnie sprawdzają się w grillowaniu, a także jako dodatek do tradycyjnych potraw mięsnych, drobiowych oraz ryb. Nadają im przy tym niepowtarzalny smak, aromat oraz wygląd. Można stosować zamiennie z innymi przyprawami w postaci suchej, bądź jako marynaty.
Torebkę przyprawy wsypać do pół szklanki oleju i dobrze rozmieszać, a następnie nanieść na mięso. Tak przygotowane mięso pozostawić od 12 do 24 godzin w chłodnym miejscu. Po tym okresie mięso jest gotowe do smażenia na grillu. Jednostkowe opakowanie zawiera l00 g przyprawy i ma kształt trójkąta równoramiennego, które po ścięciu wierzchołka umożliwiają łatwe dozowanie przyprawy.
Przetrzymanie mięsa w aromatycznej marynacie poprawia jego smak, sprawia, że mięso robi się kruche i soczyste, działa na nie konserwująco.
Marynaty możemy stosować w gospodarstwie domowym do marynowania różnych rodzajów mięs wieprzowych jak i drobiowych, a także do produktów grillowych.
Torebkę marynaty wsypać do pół szklanki wody i dobrze rozmieszać, a następnie nanieść na mięso. Proces marynowania w temperaturze od 0 do 4°C przeprowadzamy w czasie od 24 do 48 godzin. Następnie mięso poddajemy obróbce cieplnej (grillowanie, pieczenie).
Powyższe przyprawy można wykorzystać do domowych wyrobów wędliniarskich takich jak: kiełbasy, salcesony, pasztety itp. Nadają wyrobom pożądany smak, charakterystyczny z wyrabianym asortymentem.
Wedle receptury wyrobu.
Do poprawy wizerunku wyrobu i kolorystyki zewnętrznej polecamy posypki: Verona i Małopolska.
Wyprodukowane na bazie naturalnych aromatów przypraw i ich ekstraktów z dodatkiem substancji wzmacniających smak i zapach, które wyjątkowo skutecznie uwypuklają ich efekt w wyrobie gotowym. Powyższe składniki w mieszankach przyprawowych są ściśle określone, tak – aby otrzymać trwały, łatwo rozpoznawalny – i co najważniejsze dla producenta – powtarzalny za każdym razem produkt końcowy. Dzięki dobrej rozpuszczalności mieszanki mogą być używane jako składnik solanek.
Pragniemy dostosować się do potrzeb każdego Klienta indywidualnie, dlatego też w powyższej ofercie nie wyszczególniono konkretnych nazw przypraw i środków funkcjonalnych. Po skontaktowaniu się z nami, technolog wdrożeniowy zaproponuje klientowi konkretne rozwiązanie. Po szczegółowe informacje prosimy o kontakt z naszym przedstawicielem handlowym.